DK EN NL
Microsoft Project Server

Microsoft Project Server

En brugervenlig PPM løsning

Microsoft Project Server

Med Microsoft Project Server får du en PPM løsning med alle de påkrævede portefølje-discipliner out-of-the-box. Project Server er for organisationen der har et vist ejerskab på infrastrukturen. Det kan eksempelvis være organisationer i den farmaceutiske, finansielle industri eller i den offentlige sektor, hvor regulativer og sikkerhedshensyn dikterer en on-premise løsning. En Project Server løsning kan også være for organisationen med et ønske om udvidet ERP integration i PPM løsningen.

Vores ydelser består i at rådgive dig om PPM disciplinerne, og ser helst en implementering begynde med én enkelt disciplin, eller i hvert fald ganske få, til en start. Project Server er 100% konfigurerbar og som et konsulenthus, koncentrerer vi os derfor om at hjælpe kunden med skabe den optimale løsning, der matcher organisationens behov fra begyndelsen.

PPM løsning med discipliner out-of-the-box

Med Project Server, stiller Microsoft en licens til rådighed, der byder på en komplet PPM-løsning, indeholdende alle relevante discipliner, der kan tages i brug efter smag og modenhed. Blandt andet får du mulighed for:

I øvrigt får du også mulighed for at arbejde kollaborativt med projektrum (project sites) og integration til Outlook. Alt sammen er forankret i en intelligent Sharepoint-motor, der gør selve interfacet velkendt for de fleste brugere og kommer derudover med de fleksible Microsoft BI-værktøjer og Excel til afrapportering.

Med Microsoft Project Server er det således ikke nødvendigt at købe det ene grundmodul efter det andet. Du får alle discipliner serveret samlet der giver en løsning din organisation kan vokse med. Vi rådgiver omkring at få en implementering i gang, men uddanner også superbrugere i processen, således at denne PPM-platform kan være brugerdreven i fremtiden.

Kontakt os


Kontaktperson

Jes Allersted

Jes Allersted
+45 31 73 11 24

kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret (engelsk)