DK EN NL

Microsoft Dynamics 365 PSA

Konfigurerbar cloudbaseret løsning som giver overblik over alle dine leads, projekter og ressourcer.

Microsoft Dynamics 365 Project Service Automation

Microsoft Dynamics 365 er den næste generation af cloudbaserede systemer.

Dynamics 365 giver en samlet visning af forretningsprocesserne fra virksomhedens Sales, Project Management, Customer Service and Fields Service. Dynamics er integreret med Office 365, Power BI og Microsofts andre cloud løsninger.

Project Service Automation (PSA) er en udvidelse til Microsoft Dynamics 365 og leverer en end-to-end løsning, som hjælper salgs og leveringsteams i at engagere med kunder og at fakturere projekter til tiden og indenfor budget. Således afhjælper PSA dig med:

  • Estimater, tilbud og udarbejdelse af kontrakter

  • Planlægning og allokering af ressourcer

  • Muliggør samarbejde i teams

  • Tidsregistrering, udgifter og data for fremskridt til realtids indblik og præcis fakturering

Kom hurtigt i gang

Den enkelte projektleder har mulighed for hurtigt at tildele samt have overblik over alle sine ressourcer til projekterne og hermed eliminere spildtid. Samtidig kan alle projekter følges via de forskellige dashboards. Løsningen er tilgængelig med brugervenlige interfaces på alle enheder som computer, tablet og mobile enheder.

Projektstyring

Hvad enten der er tale om store eller små projekter, er det vigtigt at projektets opgaver styres, så målene nås inden for tidsrammen. Projektmål, budget, aktiviteter, ressourcer, teknologi og projektplaner er alle dele af et projekt og som projektleder er et projektstyringsværktøj nødvendig for at samle og strukturere opgaverne. Med Dynamics 365 PSA bliver det nemt for salgs- og projektledere at samarbejde om estimater ved hjælp af:

  • Skabeloner
  • Professionelle metoder, der giver projektlederen overblik og mulighed for at overvåge processen hele vejen til målet.
  • Gantt-kort funktionalitet.

Herudover kan aktiviteter tildeles direkte på en ressource eller en gruppe af ressourcer, samt nem navigering i tidslinjen ved hjælp af drag/drop funktionen.

Ressourceplanlægning

Effektiv ressourcestyring er den primære måde at reducere omkostningerne på tværs af organisationen. Dine folk er dit mest værdifulde aktiv, men de er også din største udgift. Med Dynamics 365 PSA får du et værktøj som sikrer fuldstændigt overblik og komplet udnyttelse af dine ressourcer. Værktøjet gør det således muligt at forbinde ressourcer i relation til deres ledighed og dermed kan du enkelt og hurtigt fordele og planlægge så de rigtige personer får tildelt deres opgaver ud fra ekspertise, rådighed og interesser.

Registrering af tid og udgifter

Gør det enklere og effektivt for dine medarbejdere at registrere tid og udgifter. Web- og mobilapps gør det nemt at registrere oplysninger på kunder, godkende dem og opdatere projektstatus. Samtidig sikrer det konfigurerbare procesforløb så opgaverne kan udføres problemfrit. Du kan tilpasse den enkelte person i forhold til deres kompetencer, tid og priser og samtidig opdateres hele projektet ud fra ændringerne. I Dynamics 365 er det muligt at tilføje udgifter direkte til projektet i stedet for kun timeforbruget.

Kundefakturering

Giv dine projektledere ét sted hvor de kan gennemse, tilsidesætte og godkende alle project- omkostninger. De kan generere, godkende og distribuere kundefakturaer på e-mails. Samt etablere integration til ERP (økonomi system).

Kontakt os


kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret (engelsk)