DK EN NL

Om Projectum

Projectum - Eksperter i Projekt- og Porteføljeledelse

Om Projectum

Projectum blev stiftet i 2004, med en vision om at blive et førende konsulenthus i Nordeuropa inden for Project & Portfolio Management området. Det hele startede med træning og rådgivning inden for projektledelse, med fokus på Microsoft Project. Siden kom Microsoft med Project Server, og dette kickstartede aktiviteterne inden for PPM.

 

I dag er Projectum DKs eneste Microsoft Guld Partner i Project & Portfolio Management. I denne egenskab har vi drevet over 200+ PPM implementeringer. Vores løsninger har fokus på at skabe et projekt- og porteføljeoverblik, og sætter stort fokus på brugervenlighed.

 

I daglig tale hedder teknologierne Microsoft Project Server samt Microsoft Project Online, når det kommer til cloud-udgaven under Office 365. Vi er fem gange i træk blevet kåret som årets PPM Partner af Microsoft pga. den kvalitet og faglighed vi leverer på tværs af implementering, support og vores Microsoft Project kursus

 

Projectum har vundet prisen som årets Microsoft Project and Portfolio Management Partner of the Year Award to gange i 2015 og senest i 2017. Virksomheden blev hædret blandt øvrige globale top Microsoft Partnere for at have demonstreret ”excellence” inden for innovation og implementering af kundeløsninger baseret på Microsoft teknologi. Vinderne af disse priser skulle findes blandt 2.300 indstillinger fra flere end 108 lande over hele verden. I 2016 blev Projectum igen udnævnt af Microsoft til en af verdens bedste PPM partnere, med titlen 2016 Finalist Project and Portfolio Management.

undefined                undefined          undefinedundefined

kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret (engelsk)