DK EN NL

Dynamics 365 PSA vs. Office 365 Project Online (PPM)

Published on 05-10-2017 by Peter Kestenholz

PSA-vs-Project-online.png

For at få adgang til dette dokument skal du sende en mail til marketing@projectum.dk med titlen: "PSA vs. Project Online"

Indledning

Det er formentlig ingen overraskelse, at næsten alle organisationer mener, at Projekt- og Porteføljestyring (PPM) har en konkret indvirkning på deres succesrate (94% for at være præcis). Med PPM’s fordele, som er forstået i bred forstand af både den industrielle og akademiske verden, er udfordringen ikke længere at overbevise ledere om værdien af PPM, men nærmere at vælge og satse på det rette værktøj, som opfylder virksomheders nutidige samt fremtidige behov. 

Microsoft er førende indenfor produktivitetssoftware med en markedsandel på 35% og produktindtægt, indenfor Projekt- og Porteføljestyring, på 5,9 mia DKK. Microsoft Office 365 tilbyder en bred vifte af produktivitetsværktøjer til styring af arbejde, eksempelvis Planner, SharePoint, Visual Studio, Project Online, og senest også projektstyringsværktøjet PSA (Project Service Automation), som er indlejret i Microsoft Dynamics. 

Med en overflod af PPM værktøjer på markedet er det vigtigt med en forsigtig vurdering og herefter valg af det korrekte værktøj. Denne artikel hjælper dig med det hårde benarbejde, ved at sammenligne projekt- og porteføljestyringsegenskaber i henholdsvis Microsoft Office 365 Project Online og Microsoft Dynamics PSA. Ved udgangen af denne analyse vil du være i stand til at udvælge det mest passende styringsværktøj, som imødekommer dine organisatoriske behov. 

Vil du have tilsendt hele diskussionsoplægget, send en mail til marketing@projectum.dk med titlen "PSA vs. Project Online".

Kontakt os


kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret (engelsk)