DK EN NL

MS Project Kursus

Microsoft Project Grundkursus

Microsoft Project Grundkursus er for dig, der ønsker at blive hjemmevant i projektstyringsværktøjet Microsoft Project Professional og få værdifuld indsigt i alle værktøjets fordele. Vælg dette kursus, hvis du ønsker top-undervisere med erfaring fra en virksomhed, der har vundet "Årets Partner i Microsoft Project" hvert år siden 2007. Dét er din garanti for et fantastisk læringsudbytte og kompetente undervisere.

På bare 2 dage får du en "hands on"-introduktion til de fleste features, som Microsoft Project klienten tilbyder. Vores undervisere er alle Microsoft-certificeret og har alle erfaring med projektledelse, da de også fungerer som konsulenter. MS Project Kursus har i det hele taget en ”hands on” tilgang til læring. Det betyder, at du som kursist arbejder med konkrete opgaver, der afspejler virkelige situationer, og får mulighed for at afprøve værktøjerne under kurset. Kort fortalt: Læring gennem anvendelse. MS Project Kursus giver dig og dine kollegaer indblik i “fast track”-erfaring, hvor du forlader klasseværelset med kompetencer, der vil understøtte din udvikling som projektleder. Book MS Project Kursus i København eller Aarhus!

 

Pris

5.900 DKK (ex. moms) 

Dato

 17 - 18 maj 2017

Sted

Søborg

 

 

Kursets målgruppe

MS Project Kursus er målrettet projektledere med minimum 1 års erfaring med grundlæggende projektlederdiscipliner. Læringsudbyttet er relevant for projektledere på tværs af mindre, mellemstore og store organisationer. Dette kursus er tilrettelagt for at hjælpe projektledere med at få mest ud af Microsoft Project Professional. Kursets formål er dermed at styrke projektledere i deres arbejde og give dem nye kompetencer, der understøtter virksomhedens forretningsmål. MS Project Kursus er for projektledere, der ønsker at styrke deres egen udvikling samt oparbejde nye kompetencer i læring af nye værktøjer til projektstyring.

 

Indholdet i et MS Project Kursus

MS Project Kursus er et grundkursus i anvendelse af Microsoft Project Professional til styring af projekter. Derfor er systemet og dets muligheder naturligt omdrejningspunktet for MS Project Kursus. Kurset er tilrettelagt således, at vi berører de vigtige discipliner og funktioner; herunder:

 •          Introduktion til Microsoft Project
 •          Opstart af nye projekter
 •          Definer dit projekt og arbejdskalendere
 •          High level overblik i brugen af Projektinformation
 •          Oprettelse af nye aktiviteter (estimering af varighed og arbejde)
 •          Kolonner og tabeller
 •          Strukturér dit projekt ved hjælp af WBS
 •          Milepæle og Opgaveafhængigheder
 •          Filtre og Grupperinger
 •          Datobetingelser og Deadlines
 •          Oprettelse af nye ressourcer
 •          Arbejdsligningen af arbejde/Indsatsbaseret planlægning
 •          Ressourceallokeringer
 •          Håndtere ressourcekonflikter – med eller uden automatisk udjævning
 •          Oprette rapporter
 •          Oprettelse af Budget/Baseline
 •          Fremdriftsrapportering

 

Om Microsoft Project Professional

På et MS Project Kursus er Microsoft Project Professional omdrejningspunktet. Som projektstyringsværktøj rummer MS Project Professional en lang række muligheder, der kan effektivisere og optimere projektlederens arbejdsopgaver. Gennem et MS Project Kursus kan du derfor hurtigt opnå fuld udnyttelse af systemet og føre projekter i land med størst mulig effektivitet.

Microsoft Project Professional giver projektlederen nye måder til at administrere organisationens projekter på. På et MS Project Kursus lærer du, hvordan det ved hjælp af Microsoft Project Professional er muligt at lette kommunikationen mellem projektets gruppemedlemmer gennem opkalds- og chatfunktioner. Systemet kan let tilpasses de specifikke virksomhedsbehov via apps til Office, der kan udvide funktionaliteten af Project. På MS Project Kursus lærer du, hvordan du kan planlægge og administrere projekter ved hjælp af fleksible værktøjer til projektstyring. Du kan blandt andet samle hverdagsarbejde, projektopgaver, vigtige detaljer og tidslinjer i en visuel grænseflade, der giver overblik og fælles grundlag for at kommunikere om projektets fremdrift.

På MS Project Kursus bliver du oplært i, hvordan du bruger værktøjer til at kommunikere med projektteamet om opdateringer i projektplaner – også mens du er på farten. Microsoft Project Professional tilbyder nemlig anvendelse hvor som helst, når som helst. Desuden er MS Project Kursus stedet, hvor du lærer at udarbejde præsentationer, der giver øjeblikkelig indsigt i opgaveplanlægning, ressourceallokering, omkostninger og andre vigtige detaljer. En vigtig funktion for projektlederen, da det er afgørende at kunne dokumentere projektets fremdrift og retning. MS Project Kursus tager dig gennem alle discipliner af projektstyring: Fra opstart af nye projekter til arbejdskalendere, milepæle og opgaveafhængigheder, oprettelse af nye ressourcer, rapporter og meget mere.

Vores undervisere har selv erfaring som projektledere og kan derfor tilrettelægge undervisningen på MS Project Kursus efter de aktuelle udfordringer og udviklingsmuligheder, rollen som projektleder rummer. Herunder også, hvordan du håndterer ressourcekonflikter, skaber visuelt overblik og kommunikerer på tværs af projektmedlemmer. 

 

De praktiske detaljer – København og Aarhus

MS Project Kursus udbydes 2 steder i landet:

 •          København (Søborg)
 •          Aarhus

Som en tredje mulighed tilbyder Projectum at afholde MS Project Kursus hos kunder både i og uden for Danmark. Kontakt os for at få yderligere information om dette.

*Der tages forbehold for ændringer i pris, tidspunkt, forplejning og lignende alt afhængigt af krav.

Vores MS Project Kursus i København eller Aarhus inkluderer forplejning og materiale, og ved kursets afslutning uddeles et diplom til hver deltager. Et MS Project Kursus inkluderer følgende:

 •          Morgenmad
 •          Frokost
 •          Kaffepauser
 •          Isvand og sodavand
 •          Projectums undervisningsmateriale og opgavehæfte
 •          Diplom på kursus 

 


kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret (engelsk)