DK EN NL

Bispebjerg

Bispebjerg Hospital optimerer projektstyring med Microsoft Project Online

Microsoft Project Online giver projektoverblik og danner basis for effektiv styring af økonomi og byggeprocess.

Kundeprofil

Bispebjerg Hospital er i gang med en 12-13 årig byggeprocess med en ambition om at kunne tilbyde mere end 416.000 borgere behandling af både krop og sind i international topklasse. Projektet er komplekst, da det indebærer både nybyggeri og renovering af eksisterende bygninger. Med mange interessenter og endnu flere tidsplaner er det derfor essentielt med professionel planlægning og stram styring af byggeprocessen.

Udfordring

Med en masse forskellige delprojekter og op til 12 forskellige tidsplaner, der skal holdes op imod hinanden, ledte Bispebjerg Hospital efter en løsning, der kunne håndtere dette. Med et projektteam på 30 mennesker ønskede man også et system uden den store vedligeholdelse. Derfor faldt valget på Microsoft Project Online.

 

"Vi havde brug for en brugervenlig løsning der var let at implementere og som ikke krævede drift og administration. Det fik vi med Microsoft Project Online igennem Office 365."

- Behdad Bakhshaie, Projektleder, Bispebjerg Projektet

Løsning

Til at implementere en løsning kontaktede Bispebjerg Hospital Projectum, Microsoft Guld Partner indenfor Projekt- og Porteføljestyring. Efter en samtale var samarbejdet etableret, og Projectum var med hele vejen fra behovsafdækkelse og idegenerering til implementeringen af løsningen. Behdad Bakhshaie beskriver samarbejdet således: “Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Projectum, de har været fagligt dygtige og gode sparringspartnere - med stor indsigt i både den tekniske del samt vores processer.” 
Microsoft Project Online giver også Bispebjerg Hospital gode muligheder i fremtiden - især med henblik på rapportering.

 

"Den nye Microsoft Project Cloud løsning giver også mulighed for automatiseret rapportering igennem Office 365, hvilket kan være en gevinst for projektet på længere sigt."

- Behdad Bakhshaie, Projektleder, Bispebjerg Projektet

Fordele

Bispebjerg Hospital fik det ønskede overblik over delprojekterne og de tilhørende tidsplaner med mulighed for at integrere dem og holde dem op imod hinanden. Dette giver høj gennemsigtighed i byggeprocessen på alle niveauer, hvilket projektlederne kan støtte sig op ad i deres beslutningsprocesser. Samtidig er der mulighed for at beregne, om de opsatte mål er nået, i forhold til hvor mange penge man har betalt (Earned Value). På den måde er der grundlag for en stram økonomistyring af projektet på både mikro- og makroniveau.

Kontaktperson

Jes Allersted

Jes Allersted
+45 31 73 11 24

kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret (engelsk)