DK EN NL
Ressourcestyring

Ressourcestyringsværktøj

Store tanker kræver sin platform

Ressourcestyring i projektplanen

Ressourcestyring som begreb og område, er meget vigtigt for os. Man kan nemlig med rette spørge sig selv, er der overhovedet et projekt, hvis en projektleder ikke har ressourcer til rent faktisk at eksekvere projektet?

Vores rådgivning består af mange facetter. Således har vi mulighed for at rådgive enkeltbrugere og organisationer, der sidder med et stort behov for større indsigt i ressource-allokeringen og eventuelle flaskehalse i projektplanerne.

 

Ressourcestyring i PPM løsningen

På Microsoft PPM platformen har vi forfinet ressourcestyring som område med vores eget produkt til Project Server, kaldet Projectum Resource Manager. Dette add-on til Project Server faciliterer en udveksling mellem en projektleder, der har en ressource forespørgsel eller ”request”, og en linjeleder der kan allokere ressourcen. Dette sikrer, at projektlederen rent faktisk får de efterspurgte ressourcer, og at organisationen får første gang kan trække et reelt billede af ressourceallokeringen.

Resource Manager bruges i dag bl.a. hos ATP, Vestas, Oticon, Coloplast og mange flere danske virksomheder. Som markedets bedste løsning indenfor ressourcestyring, komplementerer produktet den øvrige Microsoft PPM platform rigtig godt. Læs mere om Projectum Resource Manager her.

 

Tidsregistrering

Vi hjælper dig med en løsning, der sammenholdt med den øvrige PPM platform giver et utrolig godt bud på at få styr på din tidsregistrering og dine ”actuals”. Vi kan konfigurere Microsoft PPM løsningen, så du får et meget brugervenligt interface.

Kontakt os


kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret (engelsk)