DK EN NL
Den Digitale Arbejdsplads

Den Digitale Arbejdsplads

Leveret med Microsoft løsninger

Er Projekt- og Porteføljestyring vigtigt? Svaret er ret enkelt: Ja, selvfølgelig! Men hvad er Projekt- og Porteføljestyring (PPM) i sin essens? PPM orkestrerede handlinger baseret på organisationens kollektive vide, risikovillighed og prioritering.

Best practice

Traditionelt set har PPM været topstyret, planlagte revisioner af projektporteføljen (nuværende og fremtidige) baseret på traditionel projekteksekverings metodologier (vandfald, V-model, stage-gate etc.) med indsamlede data. I organisationer med mange igangværende projekter og roterende personale, er ambitionen med PPM en sikring af at projekter har allokeret det rigtige personale, holder budgettet og er til tiden. PPM bliver også benyttet til at forudsige fremtidige projekter og ressourcebehov, foreslå investeringsafkast samt styring af potentielle risici/udfordringer og forandringsbehov.

Next practice

I tråd med dette er spirende strategier, organisatoriske designs, agile metoder til projekt eksekvering (scrum, Kanban etc.) og øgede kapaciteter inviterer til en mere agil, iterativ tilgang til PPM med langt større fokus på opdateret og let tilgængelig information (digitialiseret) information og et kontinuerligt flow af beslutningstagen fra mellemledere. PPM discipliner er i en transition fra planlagte begivenheder til kontinuerlig kalibrering, mens organisatoriske strukturer ændrer sig for at maksimere input med datadrevet, handlingsorienteret feedback.

Microsoft Value Proposition

Hos Projectum anbefaler vi Microsoft Project Online for optimering af din Projekt- og Porteføljestyring til at opnå dine mål. Indenfor PPM, kan du eksekvere projekter både ved at bruge traditionelle og agile metodologier. Som support til Project Online, kombinerer vi en række af Microsoft løsningerne helt problemfrit for at sikre maksimum indsigt, fordele, gevinst og skalerbarhed - f.eks. VSTS til agil projekt eksekvering, Teams for kollaborativt arbejde og Power BI for avanceret portefølje analyser. Dette er det kombinerede værdiforslag fra Microsoft platformen og hos Projectum er vi eksperter i at forbinde relationerne.

Er du blevet nysgerrig på vores tilgang, og kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så udfyld formularen i højre hjørne og vi vil vende tilbage til dig med yderligere materialer.

undefined

Kontakt os


Kontaktperson

Jes Allersted

Jes Allersted
+45 31 73 11 24

kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret (engelsk)