DK EN NL
Icon

Den Digitale Arbejdsplads

Hvad er Projekt- og Porteføljestyring (PPM)? PPM orkestrerede handlinger baseret på organisationens kollektive vide, risikovillighed og prioritering?

Læs mere
Icon

Projektstyring

Projektstyring er dér hvor det hele startede. Vi både underviser i Microsoft Project og rådgiver om hvordan værktøjet kan bruges i forhold til effektiv projektstyring generelt. Både i en light og mere avanceret udgave.

Læs mere
Icon

Porteføljestyring

Microsoft Project Server og Microsoft Project Online giver dig en nem mulighed for at få porteføljeoverblik, og derefter arbejde fokuseret med porteføljestyring. Vores rådgivning koncentrerer sig om at rådgive PMO, projektansvarlige og ledelse.

Læs mere
Icon

Ressourcestyring

Vi rådgiver både omkring hvordan du kan se ressourcer i din projektplan og evt. flaskehalse, men har også en særskilt kompetence inden for at give dig overblikket med kapacitets- og ressourcestyring i din PPM løsning.

Læs mere

Vision & Scope

Vi tilbyder at guide dig igennem de vigtige beslutninger der skal træffes, inden du er klar til at implementere en PPM løsning.

Læs mere
Icon
Icon

Support

Vi yder support på alle Microsoft PPM relaterede spørgsmål og kan også hjælpe den enkelte bruger i forhold til arbejde i projektplanen i Project.

Læs mere
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo
kunde logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret (engelsk)